Viimeisimmät matkatarjoukset:
>> Katso kaikki matkamessujen tarjoukset täältä <<
Air Baltic lennot halvalla: 69e Lontoo, Milano, Zürich, Istanbul

Air Baltic lennot tällä hetkellä kohteisiin: Lontoo, Milano, Zürich ja Istanbul ovat alk. 69 euroa / suunta. Hinnat ovat hyvät, mutta lennot kannattaa varata ajoissa tai joutuu joustamaan matkapäivissä tai lentojen hinta nousee hieman. Välilasku näillä reiteillä on Riikassa.

Air Balticin lennonvarausjärjestelmä on hieman hankalahko, koska lentojen hintoja valitessa näet hinnat ilman veroja ja lentokenttämaksuja. Lennon hinta voi siis olla valintavaiheessa 0 euroa, mutta kokonaishinta veroineen ja lentokenttä- ja varausmaksuineen on suurempi. Lennon kokonaishinnan näkee kyllä heti valittuaan lennot. Voit varata erikseen meno- ja paluulennon eli voit palata kotiin eri paikasta kuin minne lensit menolennon.

69 euron lentoja on tarjolla reiteillä:
Helsinki – Lontoo
Helsinki – Milano
Helsinki – Zürich
Helsinki – Istanbul

Tämän tarjouksen yhteydessä käyttää Air Balticin lennonvarusta, sillä emme onnistuneet löytämään vastaavan hintaisia lentoja muiden lentohakujen kautta. Yleensä, kuten tässäkin tapauksessa, kannattaa aina verrata lentohintoja lentohakujen, kuten SuperSaver, antamiin tuloksiin ennen lennon varaamista.

Air Baltic lennonvaraus 1. Hinde 5.2.2010

  Jos haluat yhdistää airBalticin reitin ja muun lentoyhtiön reitin, kannattaa haku tehdä juuri tuolta Supersaver -lentohausta tai vastaavasta palvelusta. Itse lensin todella halvalla Tanskaan tällä menetelmällä. Toki lentoaika oli pidempi, sillä välissä oli stoppi Riikassa. Säästin kuitenkin 120 euroa joten kannatti uhrata pari tuntia 😀

 2. Janna 6.2.2010

  Lennot Sveitsiin varattu, kiitos vinkistä 😀

 3. admin 9.2.2010

  Kannattaa huomioida seuraava muutos:

  AirBaltic:illa matkatavaramaksu 1.2.2010 alkaen:
  Matkatavaramaksu 20 EUR (per matkalaukku / suunta) koskee kaikkia airBalticin lentoja jotka on ostettu 1.2.10 alkaen. Kanta-asiakasohjelma BalticMiles-ohjelman jäsenille maksu on 15 €.


0