Viimeisimmät matkatarjoukset:
>> Katso kaikki matkamessujen tarjoukset täältä <<
Apollomatkat halvat lomat – Kreeta 375 €/hlö/viikko

Toukokuuksi löytyy nyt paljon halpoja lomia. Apollomatkat on lähtenyt tarjouskilpaan mukaan Kreetan viikon lomalla, joka lähtee 19. toukokuuta 375 euron hintaan. Katso täältä linkki tarjoukseen.

Varaa Apollomatkat halvat lomat Kreetaan tämän linkin kautta.

Tarkemmin tämä tarjousmatka menee Kreetan Platanias-kuntaan, jossa yövytään kolmen tähden hotellissa. Hotelli on nimeltään Melinas ja sijaitsee vain parin sadan metrin päässä rannasta ja aivan keskustan tuntumassa. Hotellista löytyy baari, ravintola, uima-allas ja ilmastointi. Ilmainen nettikin löytyy yleisistä tiloista. Kyseessä ei ole ylellinen hotelli, mutta siisti kuitenkin ja erittäin hyvällä paikalla.

Matka tosiaan lähtee Helsingistä 19. toukokuuta Finnairin lennoilla ja palaa takaisin Suomeen 26. toukokuuta. Matkalle kertyy hintaa 375 euroa yhdeltä henkilöltä, kun matkan varaa kahdelle. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten matka kannattaa varata ennen kuin hinnat muuttuvat!

Näillä ohjeilla löydät tarjousmatkan Kreetaan:

  1. Mene tästä Apollomatkojen tarjoussivulle >>
  2. Klikkaa Toukokuun lomalöydöt.
  3. Lajittele lomat hinnan mukaan klikkaamalla kohtaa Hinnat.
  4. Matka Kreetaan 375 euron hintaan pitäisi löytyy listasta ensimmäisenä ja pääset varaamaan tätä matkaa klikkaamalla matkan hintaa.


  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä vinkin tai kommentin?0