Viimeisimmät matkatarjoukset:
>> Katso kaikki matkamessujen tarjoukset täältä <<
Halpa lomamatka Kyprokselle – kaksi yhden hinnalla

Finnmatkoilla on nyt vappurieha: useita matkoja Välimerelle kaksi yhden hinnalla. Esimerkiksi lento Kyproksen Larnakaan ja hotelli viikoksi maksaa ainoastaan 235 euroa yhdeltä henkilöltä. Varaamalla lennot vappuriehan aikaan säästät siis 235 euroa.

Tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten lennot kannattaa varata pian. Finnmatkat eivät suoraan kerro, kuinka kauan tarjous on voimassa, mutta vappurieha viittaisi siihen, että tarjous olisi voimassa vain vapun ajan.

Matkakohteina on Välimeren suositut rantakohteet eli Kypros, Kreeta ja Rodos. Tämän lisäksi tarjousmatkojen kohteisiin kuuluu Sisilia ja Algarve.

Kyproksen, Kreetan ja Rodoksen rannat ovat tuttuja auringonpalvojalle, joten miksi et hakisi terassikautta varten rusketuksen Välimereltä? Näillä saarilla on myös pitkä ja mielenkiintoinen historia, joka ulottuu antiikin ajoille asti, joten kulttuurista kiinnostuneille nähtävää riittää.

Sisilia saattaa olla vähemmän tuttu suomalaisille, mutta aivan suotta. Sisiliassa on myös välimerellinen ilmasto ja arkkitehtuuri on erityisen kaunista. Algarve sijaitsee Gibraltarin salmen länsipuolella Atlantin rannalla. Algarve on myös suosittu aurinkoisista rannoista, mutta varsinkin algarvelainen ruoka on herkullista. Ruokamatkailijoille Algarve on siis erinomainen kohde.

Finnmatkoilla on myös tarjouksia perheille. Tarjouksiin voi tutustua Finnmatkojen tarjoussivun kautta.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä vinkin tai kommentin?0