Viimeisimmät matkatarjoukset:
>> Katso kaikki matkamessujen tarjoukset täältä <<
Halvat matkat Jordania – joulukuussa viikon loma alk. 350 €/hlö

Varaa Air Finland Holidays -matkatoimiston kaksi yhden hinnalla -kampanjan aikana halvat matkat Jordaniaan neljälle hengelle hintaan 350 €/hlö. Katso täältä ohjeet, niin sinäkin löydät halvat matkat Jordaniaan.

Tarkasta täältä Air Finland Holidays halvat matkat Jordaniaan

Air Finland Holidaysillä on seuraavanlainen kampanja useista ensi talven matkoista: kun varaat matkan kahdelle, maksat vain yhden matkustajan matkasta. Toinen matkaajista pääsee siis reissulle ilmaiseksi. Nämä matkatarjoukset ovat voimassa 7. toukokuuta asti ja edullisimpaan hintaan pääset matkalle, kun varaat matkan kahdelle tai neljälle hengelle Jordanian Aqabaan joulukuuksi.

Viikon matka Jordaniaan maksaa n. 350 €/hlö, kun varaa matkan kolmelle aikuiselle ja yhdelle alle 12-vuotiaalle lapselle. Jos haluat varata matkan pelkästään kahdelle henkilölle, matka maksaa n. 448 €/hlö. Tähän hintaan viikon matkalle pääsee joulukuun 9. ja 16. päivänä.

Näillä ohjeilla löydät esimerkiksi poimimamme Jordanian matkatarjouksen:

  1. Mene tästä Air Finland Holidaysin talven matkatarjoukset -sivulle >>
  2. Klikkaa linkkiä Joulukuu.
  3. Vieritä sivua, kunnes näet matkan Jordanian Aqabaan lähtöpäivämäärällä 9.12. tai 16.12, jonka hinnaksi on merkitty 699 €. Tässä hinnassa ei ole vielä huomioitu tarjousta!
  4. Klikkaa matkan hintaa.
  5. Valitse matkustajien määrä ja huonevaihtoehto. Klikkaa Jatka.
  6. Avautuvalla sivulla pitäisi nyt lukea matkan hinta alennuksien jälkeen ja jos valitsit matkan neljälle henkilölle, matkan hinnaksi pitäisi tulla 350 €/hlö.
  7. Muista tarkastaa myös muut Air Finland Holidays matkatarjoukset talvelle 2012 – 2013!


  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä vinkin tai kommentin?0