Viimeisimmät matkatarjoukset:
>> Katso kaikki matkamessujen tarjoukset täältä <<
Hotellimaailman ennakkotarjous – halvat hotellit

Vieläkö on kesän loman majoitus hankkimatta? Hyödynnä hotellimaailma.fi:n ennakkovaraajan etua ja saat kesän hotellihuoneet 13-29 prosentin alennuksella. Esimerkiksi yö Helsingissä kahdelle voi maksaa vain 82 euroa.

Jotta saat alennuksen, hotellihuoneet pitää varata hotellimaailma.fi:n varausjärjestelmän kautta ja kirjoittaa KESÄENNAKKO tuotetunnuksen kohdalle. Tarjous on voimassa 5.6. asti ja kesän hotellihuoneet menevät kuin kuumille kiville, joten varaa hotellihuoneet nopeasti. Tarjous pätee myös kylpylöihin.

Jos vielä tarvitset majoitusta tälle viikolle, esimerkiksi ylioppilasjuhlien ajaksi, hotellimaailma.fi:stä saat huoneita halvemmalla. Etu tulee voimaan kirjoittamalla tuotetunnukseksi HELALOMA ja varausta tehdessä pitää merkitä myös Plussa- tai Ykkösbonus-kortin tiedot. Huoneen hinta alenee tällä tarjouksella 17-58 prosenttia. Varaa helatorstaiviikon hotellihuoneita tämän linkin kautta.

Kannattaa verrata hintoja myös hotellihakumme tuloksiin: löydä halvat hotellit tästä.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä vinkin tai kommentin?0