Viimeisimmät matkatarjoukset:
>> Katso kaikki matkamessujen tarjoukset täältä <<
Hullujen Päivien lentotarjoukset

Hullujen Päivien lentotarjoukset sisältävät usein varsinaisia helmiä. Tämänkertaiset Hullujen Päivien tarjoukset sisältävät seuraavat lentotarjoukset.

Hullujen Päivien lentotarjoukset kohdistuvat seuraaviin matkakohteisiin:
Singapore, Toronto, Hongkong, Delhi, Bangkok, Rooma, Berliini, Pariisi, Lontoo, Amsterdam, Rodos, Madeira, Malta, Alanya ja Hania.

Valitettavasti Matkatarjoukset.info:n toimituksen on pakko todeta, ettei varsinaisia helmiä ei ole mahtunut tämän vuoden Hullujen päivien lentotarjousten joukkoon. Mitä mieltä sinä olet?

Tässä vielä kakki tarjouksessa olevat lennot Hulluilta Päiviltä.

Jos kiinnostava lento lyötyy, kannattaa ennen varaamista verrata hintoja Supersaverin antamiin lentohintoihin.

Katso myös sivustomme tuoreimmat lentotarjoukset ja etsi edullisin sopiva lento. 1. Aki 12.4.2010

  Totta puhuen nuo tarjoukset eivät ole kaksisia. Hain samoja kohteita tuosta Supersaveristä ja melkeen kaikki löytyi halvemmalla tai samaan hintaan (mm. KLM ja Lufthansa jne. Supersaverin kautta, riippui kohteesta).

  Yleensä nuo Stockmannin hullujen päivien tarjoukset olleet todella hyviä (siis noin 50% tms.), mutta nyt en ole tyytyväinen tällä kertaa. En tiedä miksi nihkeilevät noin.

 2. Niina Järvinen 12.4.2010

  Ei ole kovinkaan hyviä. Joissian tapauksissa voi olla edullisempia, mutta käytännössä ei. Stokkan kannattaisi vähän tsempata näitten suhteen vai onkohan se Finnair joka näistä oikeesti päättää!

 3. Janne 13.4.2010

  Ehkä Finnairkin laskee että ihmiset ostaa mitä vaan kunhan se on Stokkan Hulluilta Päiviltä – sillonhan niiden on pakko olla hyviä ja edullisia. Mutta kuten Aki sanoi – saman matkan saa halvemmalla monesti netistä eikä tarvitse lähteä itse ryysikseen menettämään hermojaan…

 4. aamu 5.4.2011

  Finski kikkailee lennoilla, ainakin parivuotta sitten hulluilta päiviltä ostettu ja maskettu lento delhiin peruttiin finskin toimesta, koska lähtiöitä lennolle ei ollut tarpeeksi, niin kertoi finskin asiakaspalvelun esimies. Eli jäin oletukseen, finskin asiakas hankintaa mielikuvalla, hullut päivät myyvät ja ihmiset ostavat.
  (finski kyllä tarjosi vaihtoehto lentoa, se ei meille kuitenkaan delhistä lähtevien jalkolento aikataulujen vuoksi onnistunut).

 5. Lisse 5.4.2011

  Eivät ole tarjoukset enää tätä päivää todellakaan! Ilmeisesti sama juttu muidenkin tuotteiden kanssa.

 6. P.S.ALANEN 2.10.2011

  Vuosi sitten jonotin matkaa Amsterdamiin. Olipa lyhyt jono silloin eri kohteisiin jonotettiin. Sitä edellisillä kerroilla kiemurteli jono aikaisin hyvin pitkänä ja ruuhkaisena. Oulussa ainakin.
  Silloin maksoin 189e Oulusta lähtien. Elokuussa Blue1:lla matkustin 204e. Saapa nähdä mitä nyt tarjoaa Hullut Päivät?


0