Viimeisimmät matkatarjoukset:
>> Katso kaikki matkamessujen tarjoukset täältä <<
Kilpailut netissä – voita matka kolmesta eri kilpailusta

Voita matka! Tältä sivulta löydät kolmet kilpailut, joista voi voittaa matkat Pariisiin, Barbadokselle tai matkalahjakortin. Osallistu tämän sivun kautta kilpailuihin ja voita matka.

Tältä sivulta löytyy siis kolme eri kilpailua, joiden pääpalkintoina on erilaisia matkoja tai matkalahjakortteja. Klikkaa vain kilpailujen linkkejä ja voit siis kolminkertaistaa voittomahdollisuutesi!

Finnmatkat kilpailu: voita matka Barbadokselle. Kilpailussa voit kertoa Twitterin tai älypuhelimen kautta, millainen unelmiesi Barbados on ja palkintona on 2 hengen matka Barbadokselle. Kilpailu on voimassa 31.5.2012 asti.

Aurinkomatkat kilpailut: voita 400 euron matkalahjakortti. Kilpailussa pitää tunnistaa kolmen kuvan avulla matkakohteet ja palkintoina on 3 kappaletta 400 euron matkalahjakortteja. Klikkaa vain linkin kautta avautuvalta sivulta linkkiä Osallistu täältä. Kilpailu on voimassa 31.5.2012 asti.

Kilpailut Fransmanni: voita matka Pariisiin. Fransmanni jakaa kilpailuun osallistujien kesken 1000 euron matkalahjakortin Pariisiin. Klikkaa linkin sivulta vain linkkiä Voita matka Pariisiin kahdelle. Kilpailu on voimassa 31.12.2012 asti.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä vinkin tai kommentin?0