Viimeisimmät matkatarjoukset:
>> Katso kaikki matkamessujen tarjoukset täältä <<
Lomarengas – vuokraa mökki netistä

Lomarengas vuokraa mökkejä Suomen suurimmasta valikoimasta. Mökit saa kilpailukykyiseen hintaan eikä käytännön asioista tai vuokramökin laadusta tarvitse huolehtia kuten ennestään tuntemattomalta yksityishenkilöltä vuokrattaessa. Etuna on myös yksityisvuokraukseen nähden, että Lomarengas yrityksenä joutuu tarvittaessa vastaamana ongelmatilanteissa kuluttajasuojalain mukaisesti. Mökin vuokraaminen on siis turvallista.

Siirry mökkihakuun tästä

Sekä kesä- että talvisesonkia, puhumattakaan hiihtolomasesongista, mökit kannattaa varata ajoissa. Helppo ja riskitön tapa mökinvuokraukseen on Lomarenkaan palvelu.

Lomarenkaalla on tarjolla yli 3000 mökkiä tarjolla eri puolella Suomea sekä mökkejä myös Virossa ja Latviassa. Valikoimasta löytyy monipuolisesti mökkejä: lomamökit, laskettelumökit, hiihtomökit, kalastusmökit sekä muut vuokramökit. Mökkien varustelutaso vaihtelee kustannustehokkaammasta porealtaalla varusteittuihin luksusmökkeihin. Halvimmat vuokramökit ovat hyvin kustannustehokas ratkaisu varsinkin perheelle tai isommalle porukalle. Lomarenkaan halvat mökit irtoavat jo 300 eurolla per viikko. Tämä tarkoittaa, että mökin kustannuksiksi tulee vain 42,86 euroa per vuorokausi.

Suomessa vuokramökkejä löytyy ympäri maan. Paljon uusia mökkejä on viime vuosina rakennettu erityisesti aluelle kuten Lappi, Varsinais-Suomi, Etelä-Savo ja Pirkanmaa. Lapin hiihtokeskusmökit houkuttelevat sekä laskettelijoita että retkeilijöitä. Laskettelukeskukset eivät missään nimessä ole menettäneet hohtoaan mökkikohteiden joukossa – päinvastoin! Ruka, Levi, Ylläs, Saariselkä, Vuokatti ja muut Lapin kohteet ovat kovassa suosiossa.

Hae mökkejä tästä  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä vinkin tai kommentin?0