Viimeisimmät matkatarjoukset:
>> Katso kaikki matkamessujen tarjoukset täältä <<
Madventures-kirja: Kansainvälisen seikkailijan opas

Madventures, monen omatoimimatkailijan suosikki, on valloittanut viime aikoina myös maailmalla. Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff ovat myös julkaiseet Madventures-kirjan: Kansainvälisen seikkailijan opas. Sarjan tuotantokaudet Madventures I, Madventures II ja Madventures III on myös julkaistu DVD:llä.

Arvomme Madventures-kirjan kaikkien Matkatarjoukset-sivullemme Facebookissa liittyneiden kesken. Sivun faniksi liittymällä saat tietoa kaikista poikkeuksellisen hyvistä matkatarjouksista. Kutsu siis myös matkustamisesta pitävät kaverisi mukaan.

Liity sivumme faniksi ja osallistu arvontaan tästä.
(Jos jo olet sivumme Facebook-fani, osallistut arvontaan automaattisesti. Arvonta 31.3.2010. Voittaja ilmoitetaan Facebook-sivullamme.)

Opas kertoo kattavasti kaiken tarpeellisen omatoimimatkailun ystävälle. Kirjan kirjoittajana on toiminut Madventures-kaksikon lisäksi Ari Lahdenmäki. Kirja käsittelee reppumatkailuun liittyviä asioita hurtilla huumorilla. Madventures: Kansainvälisen seikkailijan opas antaa todella paljon vinkkejä siitä, miten selvitä ”off the beaten track” matkoilla.

Jos olet malttamaton odottamaan arvontavoittoa, voit myös tilata Madventures-kirjan edullisesti tästä. 1. Jaana Laatikainen 29.1.2010

  Hyvä idea esitellä kirja. Jotenkin on mennyt ohi tieto kirjasta.
  Pitääpä tilata tuo. Jos tulee toinen kirja kilpailusta, niin annan siskolle 🙂

  Kiitos muuten teidän taannoisesta Omenahotelli 39e vinkistä 😀

 2. lumileopardi 29.1.2010

  elämä on matkailua – tuntematon runoilija

 3. masa kivioja 30.1.2010

  matkailu avartaa, piristää

 4. Laura 3.2.2010

  matkailu avartaa


0