Viimeisimmät matkatarjoukset:
>> Katso kaikki matkamessujen tarjoukset täältä <<
Matkamessut Matka 2015 tarjoukset – matkamessutarjoukset kootusti

Matkamessut Matka 2015 tarjoavat jälleen laajan valikoiman erittäin hyviä matkatarjouksia. Jos matkalle aikoo, nämä kannattaa hyödyntää! Käymme matkamessutarjoukset läpi kootusti.

Päivitämme sivujen Matkamessut 2015 tarjoukset sitä mukaan, kun ne ilmestyvät. Päivitys jatkuu parhaillaan tuttuun tapaan läpi matkamessujen. Matkamessutarjoukset päivittyvät useita kertoja päivässä messujen ajan (ja vähän niiden jälkeenkin). Kommenttikentän kautta voit ilmoittaa meille puuttuvista matkatarjouksista, jotta ne saadaan lisättyä tänne esille kaikkien hyödyksi.

Huom! Tarjoukset vielä Matkamessut 2014. Aloitamme päivittämisen jo hyvissä ajoin ennen messuja.

Scandic Hotellit tarjous

Varaa Scandic ( www.scandichotels.fi ) hotelliyöt ja mm. hiihtolomayöpymiset alennushintaan. Mukaan maittava aaminainen, kuntohuoneen ja langattoman internet-yhteyden käyttömahdollisuus.

Esimerkkihintoja Matka 2014 tarjouksista (2hh / vrk):
Helsinki alk. 69 EUR
Tampere alk. 69 EUR
Tukholma alk. 620 SEK
Kööpenhamina alk. 590 DKK
Berliini alk. 79 EUR

Messuvaraukset Scandic alennuskoodilla FAIR. Varaa viimeistään 22.1.2014. Yöpymiset viikonloppuisin 31.12.2014 ja kotimaassa joka päivä kesäaikaan 20.6 – 10.8.2014.

Scandic hotellitarjoukset tästä >>

Hotels.com hotellitarjoukset

Katso Hotels.com -hotellivarauspalvelun ( www.hotels.com ) hotellitarjoukset (osa hotelleista ei kuulu kampanjan piiriin).

Katso Hotels.com alennukset täältä >>

Booking.com hotellit

Booking.com ( www.booking.com ) hotellien varauspalvelu tarjoaa ympäri maailmaa (myös Aasian valikoima on erinomainen!) hotelleja ja vieläpä erittäin hyvään hintaan. Booking.com haku on kätevä ja varaaminen on helppoa, sillä hinta minkä näät on lopullinen hotelliyön hinta.

Katso kaikki Booking.com hotellialennukset täältä >>

Apollomatkat tarjoukset

Apollomatkat ( www.apollomatkat.fi ) on vakiinnuttanut paikkansa Suomen markkinoilla. Tarjolla Matka 2014 messutarjouksina matkoja mm. kohteisiin: Meksiko Kuuba, Israel, Thaimaa, Kanariansaaret ja Jordaniaan.

Vuoden 2014 matkamessutarjouksissa mm. Apollomatkat myy matkoja alkaen 355 euroa per reissu eli matkamessujen tarjoukset kannattaa todella hyödyntää.

Tarjolla tänä vuonna mm.

 • Lomat alkaen 355 euroa
 • 50 euroa Kroatian, Montenegron, Turkin ja Bulgarian matkoista
 • 100 euroa Mallorcan matkoista
 • 200 euroa Kreikan Naxoksen ja Kuuban matkoista
Katso Apollomatkojen kaikki tarjoukset täältä >>

Lomamatkat matkamessutarjoukset

Lomamatkojen ( www.lomamatkat.fi ) messutarjoukset sisältävät matkoja eri kohteisiin jopa -50%.

Katso Lomamatkojen matkamessutarjoukset täältä

Eckeröline tarjoukset

Eckerölinen messutarjoukset koskevat hotellimatkoja Tallinnaan. Tarjolla on risteilyjä ja reittimatkoja uudella m/s Finlandia laivalla. Lue lisää >>

Katso Eckerölinen matkatarjoukset tästä >>

Lufthansa matkamessutarjoukset

Lufthansa ( www.lufthansa.fi) tarjoaa kattavan valikoiman edullisia lentoja. Halvat lennot Lufthansa tarjoaa lähes joka mantereelle ja maahan sekä olennaisiin kaupunkeihin.

Katso kaikki Lufthansa matkatarjoukset tästä >>

eBookers Matka 2014 tarjoukset

eBookersilla ( www.ebookers.fi ) on kaupunkilomia (2 – 6 vrk) ja rantalomia (6 – 7 vrk) tarjouksessa. eBookersin kautta voit katsastaa myös Finnair, Air France ja KLM -lentoyhtiöiden halvat lennot (messuhinnat).

 • eBookers alennuskoodilla MATKA2014 -15% lisäalennus hotellien hinnoista.
 • RANTA2014 koodilla -20% lisäale tiettyjen rantakohteiden hotelleista (Dubrovnik, Malta, Cancun, Riviera Maya, Algarve, Madeira, Gran Canaria, Ibiza, Phuket ja Dubai)

Supersaverin messutarjoukset

Supersaverin ( www.supersaver.fi ) sivuilta löytyy lentoja ja hotelleja tarjouksesta, mutta varsinaisia Matka 2014 tarjouksia emme Supersaverilta ole löytäneet. Yleensä Supersaver.fi kautta varattuna lennoista usein säästää muutaman ylimääräisen euron. Parhaassa tapauksessa kymmeniä euroja, joten kannattaa katsastaa onko sama lento saatavilla Supersaverin kautta.

Katso Supersaverin tarjoukset tästä

Matkavekka messutarjoukset

Matkavekka ( www.matkavekka.fi ) tarjoukset sisältävät mm. Viking Line ja Silja Line risteilytarjouksia sekä kylpylämatkatarjouksia.

Katso tästä Matkavekka tarjoukset >>

Hotellimaailma.fi tarjoukset

Hotellimaailma.fi:n ( hotellimaailma.fi ) kautta yövyt hotelleissa tammikuun edun avulla edullisesti. 1000 nopeimmalle tuotetunnuksella TAMMIETU hotellit alkaen 69 euroa / yö (yksi tai kaksi henkilöä huoneessa). Lisäksi mm. kylpylälomia erityishintaan.

Varaa Hotellimaailma.fi:stä messutarjoushotellit tämän linkin kautta.

SAS tarjoukset

SAS -lentoyhtiöllä ( www.flysas.com ) 1 000 000 lentoa huikeaan hintaan. Lentoja on Suomeen, Eurooppaan sekä kaukokohteisiin.

SAS:in lennoilla on aina voimassa: 23 kg matkatavaraa, ei lisämaksua luottokorteista, lähtöselvitys ja paikanvalinta ilman lisämaksua sekä saat EuroBonus pisteitä.

Katso kaikki SAS messutarjoukset >>

Detur tarjoukset

Detur matkatoimistolla on Egyptin matkoja tarjouksessa. Jos Hurgada tai Sharm El Sheikh matka kiinnostaa, niin varaa matka Deturin matkatarjousten joukosta.

Täältä Deturin tarjoukset matkoista >>

Kristina Cruises risteilytarjoukset

Kristina Cruises tarjoaa nykyisin vain risteilylomia. Yritys myi 8.1.2014 M/S Kristina laivansa, joten risteilyt ovat loppuneet.

Kilroy Travels tarjoukset

Kilroy Travelsin tarjoukset matkamessuille keskittyvät maailmanympärimatkoihin. Jos tarkoitus on lähteä kunnon kierrokselle maailman ympäri, varaa matka Kilroy Travels -matkatoimistolta.

Katso Kilroy Travels tarjoukset tästä

Finnmatkojen tarjoukset

Finnmatkoilla ( www.finnmatkat.fi ) on tarjolla tiettyjä 1 – 2 viikon pituisia matkoja aikuisille ja perheille erikoishintaan.

Finmatkojen messujen erikoistarjoukset löydät täältä

Aurinkomatkat tarjoukset

Aurinkomatkojen ( www.aurinkomatkat.fi ) messutarjoukset kattavat matkoja tarjoushintaan lukuisiin kohteisiin.

Katso Aurinkomatkojen tarjoukset täältä >>

Tjäreborg tarjoukset

Tjäreborgilla ( tjareborg.fi ) on joukko messutarjouksia sekä nuorille, aikuisille että perheille.

Kaikki Tjäreborgin messutarjoukset >>

American airlines tarjoukset

American airlines messutarjoukset suuntautuvat perinteisesti kaukolentoihin.

American airlines tarjoukset löytyvät täältä. >>

Holiday Club tarjoukset

Holiday Club messutarjoukset löytyvät täältä >>

Finnair tarjoukset

Finnair ( www.finnair.fi ) tarjoaa jälleen reilun valikoiman halpoja ja edullisia lentoja sekä Eurooppaan että maailmalle, unohtamatta kotimaata.

Finnairin lentoja varatessa kannattaa katsoa saisiko lennot edullisemmin Supersaverin lentohausta tästä

Tallink Silja tarjoukset

Tallink Silja ( www.tallinksilja.com ) matkamessutarjoukset kattavat kevään ja kesän risteilyjä (1.4.- 31.8) ennakkoon messutarjouksilla jopa -50 %. Tarjolla on myös ennakkovaraajan autolomapaketteja (11.2.-31.8) halpaan hintaan. Helsingistä ja Turusta Tukholmaan sekä 1.4.-31.8. Helsingistä Tallinnaan. Lue lisää tästä >>

Tarjolla risteilyjä tammikuu – maaliskuu aikana jopa 70 % :n alennuksella. Tarjousristeilyjä Tukholmaan, Tallinnaan ja Saksaan.

Katso kaikki Tallink Siljan tarjoukset tästä >>

Omenahotelli alennus

Omenahotelli ( www.omenahotels.com ) alennuskoodi matkamessujen ajan on MATKAMESSUT2014. Koodilla irtoaa komeat -50% hotellihuoneista, kun yövyt 31.3.2014 mennessä.

Omenahotellien hinnat ja tarjoukset täältä

Jos löydät lisää Matka 2015 matkatarjouksia verkosta tai messuilta, kerro ne meille kommentoimalla tätä artikkelia. Lisäämme ne listaan muidenkin iloksi. Muistathan vierailla myös itse messuilla ja löytää uusia kiehtovia matkakohteita – tai ainakin matkustaa vielä aikaisempaakin enemmän vuonna 2015! :) 1. Hanna Riikonen 20.1.2011

  Hyvä lista. Ilmoittelen jos huomenna huomaan messuilla lisää näitä :)

 2. admin 20.1.2011

  Lisätty Air Finland Holidays ja Kristina Cruises tarjoukset. Kiitoksia vinkeistä :) Lisää vinkkejä otetaan erittäin mielellään vastaan.

 3. admin 20.1.2011

  Lisätty Apollomatkojen tarjoukset.

 4. admin 21.1.2011

  Lisätty Omenahotellit tarjous.

 5. admin 23.1.2011

  eBookersin kaupunkilomat, rantalomat sekä Finnair, Air France ja KLM lentotarjoukset lisätty. Näiden lisäksi lisätty Scandic hotellitarjous.

 6. tarja 9.1.2012

  en saa deturin linkkiä auki.

 7. admin2 12.1.2012

  Deturin ja Apollomatkojen linkki päivitetty. Finnmatkojen matkamessutarjoukset kokonaisuudessaan lisätty. Päivitys jatkuu illalla.

 8. admin 20.1.2012

  Listää jälleen päivitelty useampaan otteeseenkin. Päivitämme listaa koko ajan.

 9. admin 23.1.2012

  Päivitimme jälleen matkamessutarjoukset -sivua.

 10. admin 2.1.2013

  Olemme pävittäneet sivua jo muutaman kerran Matka 2013 matkamessujen tarjouksia koskien. Tästä se alkaa taas.. halpojen matkojen metsästäminen koko vuodeksi.

  Metsästysonnea!

  Terveisin,
  Ylläpito

 11. admin 8.1.2013

  mm. Lufthansa ja eBookers messutarjoukset lisätty. Lisää matka-alennuksia myöhemmin tänään!

 12. admin 11.1.2013

  Päivitetty iso tukku matkatarjouksia. Kiitos paljon Kirsille rikkinäisten linkkien ilmoittamisesta. Nyt ne on korjattu.

  Matkametsästysonnea,
  Ylläpito

 13. admin 17.1.2013

  Kiitos palautteista. Uusia Matka 2013 alennus- ja tarjous etuja lisätty taas roppakaupalla. Myös tarkennuksia aiempiin tehty. Kiitos Kirsi vinkistä!

 14. vesa makkonen 18.1.2013

  Moi! Onko osunut silmiin Omena-hotellien matkamessutarjousta 2013? Kiitos hyvistä vinkeistä.

 15. Anni 20.1.2013

  Eikö Viking linellä ole mitään messutarjouista?

 16. admin 27.1.2013

  Lisätty vielä mm. Omenahotels.com eli Omenahotelli alennus (20% varauksen hinnasta).

 17. admin 13.1.2014

  Paljon matkatarjouksia jälleen päivitetty. Päivityksiä päivittäin (useitakin kertoja). Jos huomaat, että jokin matkamessujen tarjous puuttuu sivuiltamme, lähetäthän siitä tiedon meille kommenttina ja lisäämme sen sivuillemme. Kiitos!

 18. admin 14.1.2014

  Scandic alennuskoodi ja Matka 2014 tarjoukset lisätty.

 19. admin 14.1.2014

  Matkamessujen tarjoukset päivitetty jälleen.

 20. admin 15.1.2014

  Taas tukku matkamessutarjous päivityksiä!